Sauce Biona Vegansk Worcester Sauce 140ml KA05809

Biona Vegansk Worcester Sauce 140ml

Den velkendte japanske Worcester sauce i en vegansk, glutenfri udgave. Saucen bruges til et hav af retter, samt som base for dressinger, saucer og meget mere.

49,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Det siges, at Worcestershire-sauce, et velkendt krydderi i Japan, har fået sin start i midten af det 19. århundrede i den engelske by Worcester. Et årti efter at det først blev produceret i Japan - omkring 1887 - begyndte forskellige Worcestershire-sovseselskaber at springe op over hele Japan. 120 år senere er Worcestershire-sauce blevet en fast ingrediens på japanske spiseborde, og det er lige før at udtrykket 'sauce' i Japan bare henviser til Worcestershire-sauce som standard.

Dette er den klassiske Worcester sauce i en glutenfri, vegansk udgave. Den fantastiske smagskombination vil give dine retter et lille krydret løft med den helt unikke smag fra Worcester sauce med bl.a. tamarind, muskatnød, solbær og hvidløg.

Saucen bruges f.eks. til retter som Korokke, Menchi Katsu og Aji Fry, men kan også danne base for et hav af dressinger, marinader og andre saucer. En fast ingrediens i ethvert japansk køkken!

Produktinformation

KA05809
Produktinformation
Indhold volumen
140ml

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, eddike*, rørsukker*, melasse*, balsamisk vineddike* (rødvinseddike*, druesaftkoncentrat*), tamarind* tamari* (SOJAbønner*, havsalt), løg*, havsalt, solbærkoncentrat*, hvidløg*, appelsin*, chili* (0,4%), rød peber*, ingefær* (1,4%), kardemomme*, korianderblade* (1,2%), kanel*, basilikum*, persille*, koriander*, muskat*, sort peber* (0,1%), cayennepeber*, pimento*.

*Økologisk.

Energi (kJ) 364 kJ
Energi (kcal) 87 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 18 g
   (heraf sukkerarter) 15 g
Protein 1 g
Salt 3,9 g