Sauce STOP MADSPILD (BEDST FØR 24/09/22) - Lee Kum Kee Plum Sauce 397g KA30059
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 24/09/22) - Lee Kum Kee Plum Sauce 397g

Lee Kum Kee er kendt for deres fantastiske saucer med autentisk smag og konsistens - og denne Plum Sauce er ingen undtagelse!

12,00 kr. 35,00 kr. - 23,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Plum Sauce er en sød og let salt sauce fremstillet af kinesiske blommer. Det er en super aromatisk og velsmagende sauce fra Lee Kum Kee, der kan bruges til et hav af forskellige retter.

Lavet af kinesiske blommer, ingefær og chili af høj kvalitet. Saucen er perfekt til stir fry retter og dip af f.eks. forårsruller. En fremragende dyppelse til en række forskellige kød, herunder stegt and, forårsruller og andre små anretninger.

Saucen er klar til brug direkte fra glasset.

Produktinformation

Lee Kum Kee
KA30059
Produktinformation
Vægt
397g
Produceret i
Kina

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen - her finder du også gode råd om at undgå madspild :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, saltede blommer 25% (blommer 78%, salt), vand, ris eddike, modificeret majsstivelse, surhedsregulerende midler (citronsyre, natriumcitrat), ingefær, chilipepper, stabilisatorer (xanthangummi (SOJAbønner, HVEDE)).

Energi (kJ) 1055 kJ
Energi (kcal) 248 kcal
Fedt 0,7 g
   (heraf mættet) 0,1 g
Kulhydrat 60 g
   (heraf sukkerarter) 60 g
Protein <0,5 g
Salt 3 g