Øl STOP MADSPILD - IKI Zero Økologisk Alkoholfri Øl ER02015
Nedsat pris

STOP MADSPILD - IKI Zero Økologisk Alkoholfri Øl

Alkoholfri, økologisk og vegansk øl med grøn the og ingefær

20,00 kr. 25,00 kr. - 5,00 kr.

Stop Madspild Tilbud! Bedst før 20/12-20 - kan sagtens nydes efter.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Denne øl vil med garanti overraske dig! Normalt har alkoholfrie øl en tendens til at være en smule kedelige, men hvis der er noget Iki Zero ikke er, så er det kedelig! Smagen af ingefær er dominerende, men bitterheden fra den grønne the og humlen skinner også igennem og giver en øl med stor mundfylde og tonsvis af aroma. 0,0% alkohol, men massevis af smag - en sjældenhed på markedet.

Alle Iki øl er både økologiske og veganske. Nogle bryggerier bruger animalske produkter til at klare øllet med, men Iki bruger udelukkende plantebaserede produkter i produktionen.

Produktinformation

Iki
ER02015
Produktinformation
Alkohol volumen
0,0%
Indhold volumen
330ml
Pant
Inkl. pant

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold /

Vand, bygmalt, hvedemalt, grøn te, humle, ingefær (naturlig smag), gær, rørsukker, mælkesyre, teekstraktDu vil eventuelt også synes om