Øl Kizakura Lucky Chicken Red Ale IPA 350ml ES00703

Kizakura Lucky Chicken Red Ale IPA 350ml

Er du en heldig kylling? ;) Så prøv denne frugtige japansk IPA øl med noter af tropiske frugter, ristet malt og fremtrædende humlebitterhed!

35,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Er du en "Lucky Chicken"?

En flot, klar øl med et rødligt skær, frugtig aroma og fremtræden bitterhed.
Ægte japansk specialøl fra "Lucky Brew" serien, der byder på masser af smag, duft og ikke mindst et herligt, karakteristisk design!

Aroma

En harmonisk blanding af tropiske frugtaromaer fra humletyperne Mosaic og Nugget, søde maltaromaer fra karamel malt og en afsluttende friskhed fra Pilsner malten. En øl man kan sidde og dufte længe til og finde nye oplevelser i.

Smag

En rødlig kobberbryg, der har bitterheden af en IPA og den maltede smag fra en Red Ale. Tilsætningen af sake ris giver øllet en blød tekstur og forfriskende karakter. De frugtige noter fra næsen går igen i smagen, men der efterlades også en enormt indbydende eftersmag af bitre, aromatiske humler.

Madsammensætning

Den frugtfyldte aroma og bitterhed passer godt til japansk dybstegt kylling (karaaage), yakitori spyd med sauce, kylling nanban og andre lidt fede og tunge retter - også gerne med chili!

Kizakura Beer

Et af de første Craft Beer bryghuse i Japan! Kizakura er et Kyoto-baseret bryggeri, der også er en af Japans største Sake producenter. Kizakura begyndte at producere øl tilbage i 1995 ved at bruge det samme klare, rene vand, som de har brugt til at fremstille deres udsøgte Sake siden 1925.

Nørdede facts:

IBU: 55
Brygmester: Miyabe Yoshio
Bryggeri lokation: Kyoto, Japan
Vand fra: Fushimizu
Filtrering: Centrifugering
Humle: Nugget, Mosaic (DE, US)
Malt: Pilsner, Caramel (CA, DE, AUS)
Stil: Red Ale / IPA

Bitterhed:★★★★
Syrlighed:★★★
Fylde:★★★
Intensitet:★★★★★

Produktinformation

Kizakura
ES00703
Produktinformation
Alkohol volumen
5,5%
Indhold volumen
350ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, malt, humle, gær