Viet Nhat Syltespand Med Presse 7 Liter - Genial anordning til dig der elsker hjemmelavede syltede grøntsager, fermentering eller saltning - den indbyggede presse gør det let at lave asiatiske pickles!

Viet Nhat Syltespand Med Presse 7 Liter

Genial anordning til dig der elsker hjemmelavede syltede grøntsager, fermentering eller saltning - den indbyggede presse gør det let at lave asiatiske pickles!

199,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Elsker du hjemmelavede pickles? Er du vild med fermenterede grøntsager? Så er denne smarte syltespand lige noget for dig!

Det smarte ved spanden er den indbyggede skrue-presse i låget, der hjælper med at holde grøntsagerne nede under syltelagen.
Dermed opnår man let og bekvemt gode resultater når man laver hjemmesyltede grøntsager eller giver sig i kast med fermenteringsprojekter som f.eks. hjemmelavet kimchi.

Den klare plastik gør det let at holde øje med udviklingen af din syltning eller fermentering, og de søde motiver giver syltespanden et autentisk asiatisk look og et smil på læben når man åbner skabslågen og ser de søde dyremotiver ;)

Produktinformation

VD10408
Produktinformation
Indhold volumen
7 liter
Højde
29,5cm
Produceret i
Vietnam
Materiale
PP & ABS Plastik
Diameter
Bund: 15cm
Top: 22,5cm