Kogebøger Slurp - nudler og alt, der hører til VM91962

Slurp - nudler og alt, der hører til

Er du vild med nudler? Så er denne kogebog lige noget for dig! Her er smukke, smagfulde og gennemførte opskrifter, samt læsestof der gør dig klogere på nudler!

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nudelretter er blevet mere og mere populære. Friske smage, kraftige bouilloner og sprød topping gør dem både spændende at spise og lette at lave på samme tid. Nudler kan være alt fra en hurtig redningsplanke i hverdagen til en gastronomisk sensation. Spændet er enormt, og det er dig selv, der bestemmer niveauet. Lav din egen skål nudler ud fra, hvad du kan lide og har lyst til.

Dennis Yen lærte at lave autentisk asiatisk mad allerede som barn og først og fremmest af sin mor, som er hans store inspirationskilde. I dag er det Dennis, der inspirerer os alle til at lave lækre nudelretter, ikke mindst via sin Instagram-konto @withyen. I bogen kan du finde både tips til tilbehør, saucer og olier, der kan løfte enhver nudelret, og opskrifter på såvel klassiske retter som nyfortolkninger.

Dennis Yen er indretningsdesigner og hjemmekok, der brænder for at lave mad med indflydelse fra det sydøstasiatiske køkken: Han laver alt fra 48 timers kogte supper til lynhurtige nudelretter. Hans madinspiration kommer fra familien og især fra hans mor, hvis retter med smagsminder helt tilbage fra barndommen han forsøger at forvalte bedst muligt.

Produktinformation

VM91962
Produktinformation
Højde
26,7cm
Bredde
19,8cm
Dybde
2cm
Sprog
Dansk
Sidetal
154
Forfatter
Dennis Yen
Format
Hardcover