Ramen
Simon Foskjær inspirerer os i denne bog til, hvordan vi kan få de fem elementer til at forvandle sig til fantastiske skåle med ramen.
Et dansk forlag i vækst, grundlagt i 2004 og indtil videre modtager af tre Gazeller fra Dagbladet Børsen. Grundtanken er, at forlaget ikke lader sig begrænse af hverken genre, stil eller format - deres fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.
Turbine forlaget er et dansk forlag med hovedsæde få meter fra havnebassinet på Aarhus Havn. Staben på ca. 15 medarbejdere sender årligt flere end 400 titler på gaden.
Deres program spænder vidt fra bøger til de mindste læsere over krimi- og kogebøger til spændende romaner og fagbøger for den brede såvel som den snævre målgruppe. Hos WakuWaku fokuserer vi selvfølgelig på deres spændende udvalg af kogebøger.
I udvalget finder du kogebøger til enhver smag - både dem der er lige til at gå til for nybegyndere, men også de mere nørdede og tekniske kogebøger der går i dybden med mere specifikke emner.
Turbines mange udgivelser rettet mod uddannelsesinstitutioner er samlet i Turbine Undervisning og kan ses på turbine-undervisning.dk.
Forlaget er grundlagt i 2004 i Filmbyen i Aarhus og det gør dem til et yngre forlag, der med et innovativt blik på tingene og stærk tro på bogens fremtid har nået en solid plads blandt de større forlag i Danmark. Undervejs er Turbine blevet præmieret med tre Gazeller fra Dagbladet Børsen. Hold øje med Turbine Forlaget – de er stadig på vej fremad.
Simon Foskjær inspirerer os i denne bog til, hvordan vi kan få de fem elementer til at forvandle sig til fantastiske skåle med ramen.
Umamikærlighed, ramenlykke og tofuens revanche - kogebogen, der løfter dine veganske køkkeneventyr til nye højder.
Er du vild med kimchi, koji eller kombucha? Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med alt fra både nemme og små projekter til de lidt mere tidskrævende.
Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden supplere dit køkken med frisk tang, skaldyr og urter.
I Vilde svampe samler Niki 45 af sine favoritter og lærer dig, hvor du finder dem, hvordan de ser ud, hvilke kendetegn du skal se efter, og hvordan de smager.
I denne bog får du over 50 opskrifter og læsestof om dim sum-kulturen, kinesiske ingredienser og teer samt teknikker og tips til at lave det hele derhjemme.
Søger du grundlæggende koreanske opskrifter eller elsker du bare alt med kimchi? Opskrifterne her lader dig konstruere lækker koreansk mad helt fra bunden!
I denne bog deler Jenny Neikell sin omfattende viden om fermentering af grøntsager og viser, hvordan man kan bringe fermenterede lækkerier til middagsbordet.
Er du vild med nudler? Så er denne kogebog lige noget for dig! Her er smukke, smagfulde og gennemførte opskrifter, samt læsestof der gør dig klogere på nudler!
Tokyo for foodies er en yderst subjektiv guide til de bedste steder for foodies i storbyen Tokyo i Japan.
Bogen Dumplings og Nudler udforsker de traditionelle måder at lave nogle af de bedste og mest elskede asiatiske klassikere med over 70 opskrifter.
Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.