China: The Cookbook
Med mere end 650 opskrifter på lækre og autentiske kinesiske retter til hjemmekøkkenet viser denne imponerende bog den kulinariske mangfoldighed i Kina.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!
I samme serie som bestselleren "Japan: The Cookbook", kommer den næste titel i den multimillion-sælgende internationale køkkenbogsserie, China: The Cookbook.
Med mere end 650 opskrifter på lækre og autentiske kinesiske retter til hjemmekøkkenet viser denne imponerende og autoritative bog den kulinariske mangfoldighed af verdens rigeste og ældste køkkener med opskrifter fra de 33 regioner og underregioner.
China: The Cookbook hylder populære basisvarer såsom Sweet and Sour Spare Ribs og Dim Sum, såvel som mindre kendte regionale klassikere som Fujian Fried Rice og Jiangsus Drunken Chicken, og indeholder yderligere udvalgte opskrifter fra stjernekokke fra hele verden.
"Den definitive kogebogsbibel over verdens mest populære og ældste køkken. China: The Cookbook er et storslået indblik i det kinesiske køkkens historie. Jeg vil værdsætte den i min samling, og den vil uden tvivl blive brugt som værdifuld reference i mange år fremover.." -Ken Hom OBE, kok, forfatter og tv-vært.
Produktinformation
Produktinformation
- Højde
- 27,94cm
- Bredde
- 19,05cm
- Dybde
- 5,4cm
- Sprog
- Engelsk
- Sidetal
- 720
- Forfatter
- Kei Lum Chan, Diora Fong Chan
- Format
- Hardcover