Japanese Cuisine: An Illustrated Guide
Opskrifter, anekdoter, historier, kort, teknikker, redskaber og ingredienser - en smukt illustreret bog der kommer hele vejen rundt om det japanske køkken.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!
Hvordan laver man sushi?
Hvad er den traditionelle metode til at lave misosuppe?
Hvordan laver du et komplet japansk måltid?
Hvad er de oftest tilberedte retter i izakaya?
Hvordan pynter og pakker man en bento-boks?
Her er svarene - serveret i en charmerende og smukt illustreret paperback-bog.
Fra hvordan man bruger japanske knive, spisepinde og kogegrej, til velkendte og usædvanlige skaldyr (og tang!), japanske grøntsager, frugter og soja. illustrationerne er klare, atmosfæriske og selvtillidsskabende. Teksten strækker sig fra råvarer og steder at købe dem, til simple retter og hele måltider.
Designet er virkelig underholdende, og dette er en håndbog, som enhver kok vil ønske at eje - eller give til venner og familie.
Produktinformation
Produktinformation
- Højde
- 22,8cm
- Bredde
- 17,8cm
- Dybde
- 1,12cm
- Sprog
- Engelsk
- Sidetal
- 127
- Forfatter
- Laure Kié & Haruna Kishi
- Format
- Paperback