Japanese Cuisine: An Illustrated Guide

Opskrifter, anekdoter, historier, kort, teknikker, redskaber og ingredienser - en smukt illustreret bog der kommer hele vejen rundt om det japanske køkken.

299,00 kr.

Købt trygt dine julegaver hos os - udvidet returret til 31/01-25 på denne vare :)

Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Hvordan laver man sushi?
Hvad er den traditionelle metode til at lave misosuppe?
Hvordan laver du et komplet japansk måltid?
Hvad er de oftest tilberedte retter i izakaya?
Hvordan pynter og pakker man en bento-boks?

Her er svarene - serveret i en charmerende og smukt illustreret paperback-bog.

Fra hvordan man bruger japanske knive, spisepinde og kogegrej, til velkendte og usædvanlige skaldyr (og tang!), japanske grøntsager, frugter og soja. illustrationerne er klare, atmosfæriske og selvtillidsskabende. Teksten strækker sig fra råvarer og steder at købe dem, til simple retter og hele måltider.

Designet er virkelig underholdende, og dette er en håndbog, som enhver kok vil ønske at eje - eller give til venner og familie.

Produktinformation

VM03196
Produktinformation
Højde
22,8cm
Bredde
17,8cm
Dybde
1,12cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
127
Forfatter
Laure Kié & Haruna Kishi
Format
Paperback

Du vil eventuelt også synes om