Kogebøger Sake Confidential VM20143

Sake Confidential

Sake Confidential er den perfekte FAQ for begyndere, eksperter og sommeliers. Indekseret for nem reference med foreslåede mærker og etiketfotos.

179,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Med nutidens sake-drikkere der bliver stadigt mere og mere informerede og eventyrlystne, er det nu tid til en virkelig ekspertguide til at tage dig dybere ind i værdsættelsen af denne komplekse, men dejlige japanske drik, brygget af ris og nydt både varm eller afkølet.

Og hvilken bedre mentor end John Gauntner, "Sake Guy" og verdens førende ikke-japanske sake-underviser og evangelist?
Her i over to dusin essays afslører John "sandheden om sake" fra en forbundet insiders perspektiv. Ingen anden bog eller hjemmeside præsenterer en så vidende, praktisk og kortfattet, men alligevel komplet guide til sake-idiosynkrasier, fejlopfattelser og kontroverser.

Bogen byder bl.a. på:

  • Sake Secrets: junmai vs. ikke-junmai, namazake, lagret, tør vs. sød, ginjo, varm vs. kølet, nigori, vand, gær, ris, regionalitet
  • Sådan fungerer industrien: priser, konkurrencer, distribution, glasvarer, polering, madparring
  • The Brewer's Art Revealed: koji-fremstilling, bryggerlaug, kåring

Forfatteren John Gauntner er den eneste ikke-japansk certificerede Master of Sake Tasting. Han har boet i Japan siden 1988 og har arbejdet i sakeindustrien med at promovere og uddanne siden 1994. Hvert år afholder han Sake Professional-kurser for sakeprofessionelle og -elskere, og flere af hans elever har åbnet blomstrende sakebutikker, bryggerier og izakaya i USA.

Produktinformation

VM20143
Produktinformation
Højde
22,9cm
Bredde
11,4cm
Dybde
1,9cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
184
Forfatter
John Gautner
Format
Paperback

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol