Kogebøger Tokyo Stories: A Japanese Cookbook VM82297

Tokyo Stories: A Japanese Cookbook

En samling af mere end 100 opskrifter, der introducerer japansk "comfort food" til hjemmekokke, og udforsker nye ingredienser og teknikker.

419,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Tokyo er med rette kendt over hele verden som et af de mest spændende spisesteder på planeten. Fra underjordiske stormagasiners madhaller til luksuriøse hotelrestauranter på øverste etage og alle nudelbutikker, sushibarer og yakitori-hytter imellem, er der måske ingen anden by, der er så grundigt mættet med lækker mad.

Tokyo Stories er en rejse gennem Tokyos boulevarder og baggader via både ikoniske og uventede opskrifter. Kokken Tim Anderson henter inspiration fra Tokyos kokke, butiksejere og hjemmekokke for at fremvise både traditionelle og banebrydende retter på klassiske retter som sushi, ramen, yakitori og tempura.

Også inkluderet er retter, som Tokyoiter elsker at spise med oprindelse fra udlandet, såsom japanske fortolkninger af koreansk grillmad, italiensk pizza og pasta, amerikanske burgere og meget mere. Tim tager fat på sin madtur i Tokyo fra bunden, med kapitler opdelt i:
NEDERSTE ETAGE: Tokyo på farten (varehuskældre, metrostationer og dagligvarebutikker)
FØRSTE ETAGE: Tokyo Local (traditionel mad fra Tokyo)
ANDEN ETAGE: Tokyo National (traditionel mad fra Japan)
TREDJE ETAGE: Tokyo Global (japansk mad med et internationalt twist)
FJERDE ETAGE: Tokyo at Home (japansk hjemmelavet mad)
FEMTE ETAGE: Tokyo Modern (eksperimentel japansk mad fundet i eksklusive hotelbarer).

Med Tims opskrifter, der er nemme at følge, er den japanske mad hjemmelavet, autentisk, men alligevel opnåelig for hjemmekokken - uden at skære hjørner.

Med Tokyo Stories kan du udforske Tokyo og opdage dens utrolige mad uden at forlade dit hjemmekøkken. Med over 90 opskrifter, som alle er vist med tilhørende billeder af Tokyo-lokationer, er denne bog et must-have for japanofilen i dit liv.

Produktinformation

VM82297
Produktinformation
Højde
25,4cm
Bredde
19,7cm
Dybde
2,9cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
256
Forfatter
Tim Anderson
Format
Hardcover