Kogebøger The Real Japanese Izakaya Cookbook VM15286

The Real Japanese Izakaya Cookbook

Tag festen med hjem, med denne japansk Izakaya-inspirerede kogebog. Masser af opskrifter på klassiske japanske Izakaya bar-retter - perfekt til en festlig aften

299,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Izakaya-madlavning handler om at nyde solid og smagfuld japansk mad med drinks og venner på dit lokale hole-in-the-wall hangout. I lighed med tapas eller pubmad spænder izakaya-retter fra velsmagende barsnacks til store salater, gryderetter, grillet kød og skaldyrsretter – alt sammen lavet friskt med minimalt besvær og maksimal smag – og serveret sammen med et afkølet glas øl eller sake.

'The Real Japanese Izakaya Cookbook' giver dig mulighed for at genskabe over 120 af disse klassiske izakaya-retter i dit eget køkken derhjemme. Disse omfatter standarder som Yakitori kyllingespyd, sprøde Gyoza og grillet Wagyu-oksekød med Shiso. Veganere og vegetarer er også godt tilgodeset med retter som Daikon salat med Yuzu dressing, grillede Fava bønner og bagt tofu med ingefær sauce. Kokken og forfatteren Wataru Yokota tilføjer sine egne unikke twists til japanske signaturopskrifter, såsom miso-simret svinekød og grillet makrel med blommesauce.

Yokotas opskrifter er enkle og hurtige, rettet mod arbejdende folk, der ikke har meget tid til at lave mad, men elsker at prøve nye og interessante smagsvarianter. Denne bog giver klare trin-for-trin billeder og instruktioner til hver ret. Introduktionen giver retningslinjer for udvælgelse, skænkning og blanding af drinks der komplementerer opskrifterne - og endda hvordan man hurtigt griller og ryger kød for at give det den autentiske izakaya-smag!

Produktinformation

VM15286
Produktinformation
Sprog
Engelsk
Sidetal
128
Forfatter
Wataru Yokota
Format
Hardcover