Kniv tilbehør Konosuke Kaneshige Hinoki Skærebræt 60x30x2cm VD000B4

Konosuke Kaneshige Hinoki Skærebræt 60x30x2cm

Fantastisk japansk skærebræt i størrelsen 60x30x2 cm i ægte Hinoki træ, også kendt som Solcypres. Naturligt skånsomt mod dine japanske kokkeknive.

795,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Et skærebræt er selvfølgelig et must, når man skal udfolde sig i køkkenet og kokkerere lækker japansk mad - eller andre retter, selvfølgelig. Og hvis du er typen der allerede har investeret i japanske knive og nyder at bruge dem i køkkenet - hvorfor så ikke skaffe sig noget af det absolut bedste, man kan få, inden for skærebrædder?

Kaneshige fremstiller dette enkle og meget elegante, men samtidigt stærkt funktionelle skærebræt, i samarbejde med knivproducenten Konosuke. Det er fremstillet i en træsort, der i Japan hedder Hinoki, men herhjemme er den kendt som solcypres eller japansk cypres. Det har en fantastisk duft, der bliver i skærebrættet efter adskillige rengøringer. 

Skærebrættet er utrolig lækkert at arbejde på, og Hinoki træet er yderst skånsomt overfor ens knive - især carbonknive eller andre meget hårde ståltyper, som man typisk ser japanske knive være fremstillet af. 

Skærebrættet fås også i en mindre udgave på 42*24*2,6cm

OBS! Skærebrættet tåler ikke opvaskemaskine, og det bør aldrig ligge i blød eller være vådt for længe. 

Produktinformation

Konosuke
VD000B4
Produktinformation
Højde
2cm
Bredde
30cm
Længde
60cm
Produceret i
Japan
Materiale
Hinoki Cypres Træ