Dyrk selv - Asiatisk Mesclun Økologisk Salat Mix Frø - Prøv selv at dyrke et mix af spændende asiatiske bladgrøntsager! Denne blanding med bl.a. tatsoi og napa er både smagfuld og nem at dyrke. Økologisk

Dyrk selv - Asiatisk Mesclun Økologisk Salat Mix Frø

Prøv selv at dyrke et mix af spændende asiatiske bladgrøntsager! Denne blanding med bl.a. tatsoi og napa er både smagfuld og nem at dyrke. Økologisk

39,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med dette mix i haven eller plantekassen kan du nemt introducere både cremede, nøddeagtige og pikante smage til dine yndlingsretter.

Frøblandingen indeholder karakteristiske asiatiske bladgrøntsager såsom pak choi, tatsoi-kål, majroer, bladbede, napa-kål og bladsennep, der tilsammen kan blive til den smukkeste mesclun-salat eller grønne stir-fry i mange forskellige køkkener.

Traditionelt set blev ingredienserne til mesclun indsamlet fra vilde planter omkring Middelhavet, men udtrykket er nu blevet synonymt med et kurateret salatmix, der forstår at variere mellem sød, pebret, bitter og pikant.

De fine små blade er fantastiske som de er, og de sprøde stængler giver fylde og smag til din stir-fry eller Buddha Bowl. Sammen, er det et mix med tekstur, smag, farve og guf for både gane og øjne.

Fra midten af marts til slutningen af august kan frøene sættes direkte i lun, næringsrig muldjord, plantekasse eller krukke med adgang til sol. Mixet kan sås tæt og høstes af flere omgange mellem april og september. Flere af sorterne såsom tatsoi er desuden robuste over for kulde, og det kan derfor lade sig gøre at eksperimentere med sen efterårsdyrkning.

Høstes der med jævnlige intervaller fra samme plante, er det dog vigtigt, at rosetten bevares og at bladene skæres nænsomt af ved basen med en skarp kniv. Nye frø kan også løbende sås, hvis man ønsker at høste hele planten eller forlænge udbyttemulighederne.

Afskårne blade og stængler kan med fordel opbevares i køleskabets grønsagsskuffe i op til 5 dage indpakket i folie.

Med så lækre råvarer er det virkelig ingen sag at tilberede en lækker salat - en helt simpel dressing med citrus, eddike og olie klæder denne smukke mesclun-blanding allerbedst!

Indeholder ca. 3g økologiske frø fra Buzzy.

Produktinformation

BX92688
Produktinformation
Vægt
3g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

100% økologiske frø.
Bladgrøntsager pak choi, tatsoi-kål, majroer, bladbede, napa-kål, bladsennep.Du vil eventuelt også synes om