Frø Dyrk selv - Asiatisk Spicy Green Salat Mix Frø BX01301

Dyrk selv - Asiatisk Spicy Green Salat Mix Frø

Prøv selv at dyrke krydrede bladgrøntsager! Denne blanding består af sandsennep, mizuna og spicy rucola-varianter for en ekstra spændende pikant smag.

35,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med dette mix i haven eller plantekassen kan du nemt introducere lækre pikante smage til dine yndlingsretter. Frøblandingen er sammensat med en asiatisk spicy smag i fokus og byder på skarptsmagende varianter af rucola sky rocket, rucola salad rocket, sandsennep og mizuna.

Sammen danner de den smukkeste dybgrønne salat med både afrundede og takkede blade.

Nabe, stir fry, mesclun- eller forårssalat, suppe og lignende anretninger har alle gavn af denne blanding, der smager af sit allerypperste ved mild eller ingen tilberedning. Blancheret, syltet eller tilsat en suppe som det allersidste, og disse pikante sorter vil helt sikkert også begejstre ganen.

Fra april til slutningen af august kan frøene sættes direkte i porøs, næringsrig muldjord, plantekasse eller krukke med adgang til sol eller halvskygge. Mixet kan sås tæt og høstes af flere omgange i perioden (maj-oktober) med jævnlige intervaller. Evt. blomstring forringer ikke smagen og blomsterstilke kan blot klemmes forsigtigt af planten.

Sidst på sommeren, hvor f.eks. sandsenneppen bliver endnu mere intens i smagen, kan man med fordel blanchere bladene i et halvt minut for at fjerne noget af sennepsolien.

Indeholder frø til ca. 1000 planter fra Hornum.

Produktinformation

BX01301
Produktinformation
Egenskab
Frø til ca. 1000 planter

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Blandede frø 100%.

Sandsennep, Mizuna, Salad Rocket, Sky Rocket.Du vil eventuelt også synes om