Job

Jobs hos WakuWaku

___________________________________________________________________

Uopfordrede ansøgninger

Hvis du synes vi lyder som et spændende sted at arbejde og du mener du kan være en ildsjæl der passer ind hos os, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: job@wakuwaku.dk

Om WakuWaku:

WakuWaku er et online supermarked med speciale i japanske produkter. 

Vi er en webshop for alle der elsker japansk mad og drikke, køkkenudstyr og meget mere.

Webshoppen drives af Janax A/S, der med mere end 20 års erfaring med import og salg af japanske fødevarer, sikrer korrekt håndtering af fødevarer, stor viden om produkterne og de bedste priser.

Vi er et socialt team med stor diversitet - vi har medarbejdere i flere aldersgrupper og af forskellige nationaliteter og køn. Fælles for alle, er den uformelle tone, vores gode humør og forkærlighed for det japanske køkken. Når vi ikke lige er i gang med dagens opgaver, er vi glade for at nyde et godt måltid sammen i vores lille køkken, teste nogle af de spændende produkter vi får hjem, eller snuppe en kold Asahi eller Ramune efter fyraften :)

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.