Job

Jobs hos WakuWaku

Lager- og logistikmedarbejder søges!

Vi har rygende travlt hos WakuWaku, og derfor søger vi nu en logistikmedarbejder til at hjælpe os med forefaldende arbejdsopgaver. Interessen for autentiske japanske varer stiger støt i Danmark, samtidig med at efterspørgslen stiger på levering af føde- og drikkevarer generelt.

Stillingen er svær at sætte i en kasse da vi er en organisatorisk lille virksomhed, hvor arbejdsopgaverne er mange og afvekslende. Derfor vil du tit lave mange forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag, dog vil de fleste opgaver foregå på vores lager.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Lagerarbejde, herunder:
  Pluk og pak af varer til ordrer
  Pakning af kasser
  Pakning af paller
  Organisering af lager
  Mærkning af varer
  Tømning af containere
 • Levering af ordrer i varevogn
 • Administrative logistik opgaver ifm. ordrer (såsom booking af fragt og oprettelse af datalabels)
 • Behandling af ordrer
 • Besvarelse af kundehenvendelser

Udover disse opgaver, vil der også være rig mulighed for indflydelse og på sigt andre opgaver ifm. markedsføring, events, m.m.. Der er kort fra idé til handling hos os, og vi går en spændende fremtid i møde.

Din profil:

Vi går ikke efter en person med en specifik baggrund - din viden og dit gå-på mod kan komme mange steder fra. Måske du tidligere har arbejdet med lagerarbejde før, eller måske du har arbejdet for en anden webshop?

Det kan også være du ingen erfaring har, men bare besidder 110% passion. Uanset hvad din baggrund er, er du typen der brænder for dit arbejde og for at yde god service.

Flydende skriftlige og mundtlige dansk kundskaber, samt gode engelsk kundskaber er nødvendige for stillingen.
Almindeligt kørekort er et krav.
Har du gaffeltruck certifikat og erfaring med kørsel af varevogn og gaffeltruck er det et plus - har du ikke, så ansøg gerne alligevel :)

Løn:

Efter kvalifikationer (lønniveau 20-25.000 kr. afhængigt af erfaring, kvalifikationer, m.m.)

Sted og tid:

Priorparken 849, 2605 Brøndby
Arbejdstid er som udgangspunkt i tidsrummet 8-16 på hverdage.

Startdato:

Snarest muligt.

Tid:

Fuldtid

Kontakt:

Stefan Leth Elbæk, COO

Send ansøgning eller spørgsmål til: job@wakuwaku.dk

Om WakuWaku:

WakuWaku er et online supermarked med speciale i japanske produkter. 

Vi er en webshop for alle der elsker japansk mad og drikke, køkkenudstyr og meget mere.

Webshoppen drives af Janax A/S, der med mere end 15 års erfaring med import og salg af japanske fødevarer, sikrer korrekt håndtering af fødevarer, stor viden om produkterne og de bedste priser.

Vi er et socialt team med stor diversitet - vi har medarbejdere i flere aldersgrupper og af forskellige nationaliteter og køn. Fælles for alle, er den uformelle tone, vores gode humør og forkærlighed for det japanske køkken. Når vi ikke lige er i gang med dagens opgaver, er vi glade for at nyde et godt måltid sammen i vores lille køkken, teste nogle af de spændende produkter vi får hjem, eller snuppe en kold Asahi eller Ramune efter fyraften :)

alkohol