Suntory Strong Zero Yuzu Double ChuHai 9% 350ml - Suntory Strong Zero Yuzu Double er kendetegnet ved et højt alkoholindhold og en intens syrlig, meget aromatisk og bitter Yuzu citrus smag.

Suntory Strong Zero Yuzu Double ChuHai 9% 350ml

Suntory Strong Zero Yuzu Double er kendetegnet ved et højt alkoholindhold og en intens syrlig, meget aromatisk og bitter Yuzu citrus smag.

29,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Chu-hai ofte også kaldt "Chu-Hi" er en alkoholholdig læskedrik, der stammer fra Japan. Navnet Chūhai er en forkortelse af "shōchū highball", som er en populær drink i Japan.

Traditionel set bliver Chūhai fremstillet med byg shōchū og kulsyreholdigt vand smagt til med citron, selvom nogle moderne kommercielle varianter bruger vodka i stedet for shōchū. 

Chuhai's popularitet er konstant stigende i Japan, hvor særligt de yngre generationer har taget dem til sig. 
De tilgængelige smagsvarianter er de seneste år blevet mangedoblet, herunder lime, grapefrugt, æble, appelsin, ananas, drue, kyoho-drue, kiwi, ume, yuzu, litchi, fersken, jordbærcreme og mange flere.

Denne Chuhai fra Suntory, kaldet Strong Zero Yuzu Double er med smag af friske, syrlige yuzu citrusfrugter. For at give maksimal friskhed, benyttes "-196°C Processen" som blev skabt for at indkapsle smagen af hele frugten, så du kan nyde smagen og aromaen af friskpresset frugt derhjemme. Suntory Strong Zeros mål var at skabe smagen af en restaurant chu-hi! -196°C-processen gør det muligt at bevare frugtens fulde smag.

Suntory Strong Zero Yuzu Double er lavet med en dobbelt mængde frugtudblødt spiritus og frugtjuice ved hjælp af -196°C processen. Den er kendetegnet ved et højt alkoholindhold og en intens yuzu smag.

Produktinformation

Suntory
EX33145
Produktinformation
Alkohol volumen
9%
Indhold volumen
350ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand med kulsyre, yuzu, vodka, surhedsregulerende middel (E330), aroma, sødemidler (E950, E955), antioxidant (E300).

Energi (kJ) 222 kJ
Energi (kcal) 53 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 0,6 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,12 g