Sa Giang Kroepoek Rå Rejechips 1kg - Er du vild med rejechips? Så skulle du prøve dem friske fra frituren i dit eget køkken - og det kan du med disse rå rejechips!

Sa Giang Kroepoek Rå Rejechips 1kg

Er du vild med rejechips? Så skulle du prøve dem friske fra frituren i dit eget køkken - og det kan du med disse rå rejechips!

72,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Rejechips er vidt udbredte i de sydøst asiatiske køkkener som Vietnam, Thailand, m.fl., men de sprøde, luftige, smagfulde chips har efterhånden vundet indpas i mange andre lande. Her nydes de både som en snack, til forret med forskellige slags dip, som tilbehør til hovedretter og meget mere.

De er også kendt som Shrimp Crackers, Shrimp Chips og Prawn Crackers i engelsk-talende lande. I Vietnam går de under navnet bánh phồng tôm, i Indonesien kaldes de Krupuk, Kerupuk eller Kroepoek og i Malaysia hedder de Keropok. Kært barn har mange navne, og i Danmark har vi så valgt bare at kalde dem 'Rejechips' ;)

Rejechips kan fås færdigstegte på pose, men skal man have den helt rigtige smag og konsistens, så er de bedst når de er helt frisklavede!
Og det er lige præcis det du kan med disse rå rejechips. 

De små hårde skiver ser ikke ud af meget i posen, men så snart de møder frituren, begynder de at puffe op til store, lækre, luftige rejechips!
Steg dem i olie på mellem 170 og 190 grader, til de er puffet op og bliver let gyldne. Så har du de mest aromatiske og lækre rejechips - lige til at snacke!

Produktinformation

RG05076
Produktinformation
Vægt
1kg
Produceret i
Vietnam

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Tapiokastivelse (indeholder SULFITTER), REJER 10% (Parapenaeopsos spp), sukker, salt, hvidløg, smagsforstærker (E621), surhedsregulerende midler (E330, E500)

Energi (kJ) 1448 kJ
Energi (kcal) 346 kcal
Fedt 0,1 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 85 g
   (heraf sukkerarter) 8 g
Protein 1,1 g
Salt 3,01 g