Kracie Popin Cookin Whipped Cream Cake DIY Slik - Du har sikkert set det på YouTube - "Japanese DIY Candy Kit" er et mega hit! Sjovt for både børn og voksne med et barnligt sind ;) 

Kracie Popin Cookin Whipped Cream Cake DIY Slik

Du har sikkert set det på YouTube - "Japanese DIY Candy Kit" er et mega hit! Sjovt for både børn og voksne med et barnligt sind ;) 

75,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

I denne japanske DIY slik pakke kan du få underholdning for hele familien - og lidt til den søde tand ;)
Med dette kit kan du lave både en lille lagkage, en tærter og ikke mindst "softice isvafler"! Så bliver det ikke mere cute og perfekt til enhver festlig lejlighed! 

I pakken finder du pulver, forme og en lille ske og sprøjtepose. Så er det bare at finde lidt vand, fingerfærdigheder og en god portion tålmodighed frem ;)

Man blander de forskellige sukkerpulvere med vand, presser massen ud i formene, venter, rører, glaserer, folder, anretter, og til sidst har man et helt lille måltid foran sig - alt sammen i slikform! Og så kan man jo se om man nænner også at spise det :)

Du kan også downloade en print-selv isbutik til dit slik!

Se her hvordan du laver dette DIY japanske slik, skridt for skridt:

Produktinformation

Kracie
RX96005
28.50 kg
Produktinformation
Vægt
27g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Glukose, sukker, stivelse, dextrin, vegetabilsk olie og fedtstof, HVEDEmel, majssirup, kakaopulver, MÆLKeprotein, LAKTOSE, skummetMÆLKspulver, modificeret stivelse (E1412), kalciumkarbonat (E170), aroma, farvestoffer (E150c, E163, E161a, E160a), fortykningsmiddel (E415), natriumkaseinat, emulgeringsmiddel (E322 - indeholder SOJA), bagepulver (E500), overfladebehandlingsmiddel (E904), citronsyre (E330).

Energi (kJ) 1756 kJ
Energi (kcal) 418 kcal
Fedt 6,7 g
   (heraf mættet) 2,5 g
Kulhydrat 88,8 g
   (heraf sukkerarter) 40,7 g
Protein 1,1 g
Salt 0,4 g


Du vil eventuelt også synes om