Slik Kracie Popin Cookin Taiyaki Dango Ramune DIY Slik RX35269

Kracie Popin Cookin Taiyaki Dango Ramune DIY Slik

Du har sikkert set det på YouTube - "Japanese DIY Candy Kit" er et mega hit! Sjovt for både børn og voksne med et barnligt sind ;) 

69,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

I denne japanske DIY slik pakke kan du få underholdning for hele familien - og lidt til den søde tand ;)
Med dette kit kan du lave både en fiske-formet Taiyaki kage med chokoladefyld, en mochi med jordbær og chokolade, et lille spyd med dango riskager med glasering og ikke mindst en lille kop Ramune sodavand! Så bliver det ikke mere cute og traditionelt japansk - derfor kaldes sættet også for et Wagashi DIY Candy Kit (Wagashi er ordet for traditionelt japansk slik)

I pakken finder du pulver, forme og en lille ske, kop og tandstik. Så er det bare at finde lidt vand, en mikrobølgeovn, fingerfærdigheder og en god portion tålmodighed frem ;)

Man blander de forskellige sukkerpulvere med vand, presser massen ud i formene, venter, rører, glaserer, folder, anretter, og til sidst har man et helt lille måltid foran sig - alt sammen i slikform! Og så kan man jo se om man nænner også at spise det :)

Se her hvordan du laver dette DIY japanske slik, skridt for skridt:

Produktinformation

Kracie
RX35269
28.50 kg
Produktinformation
Vægt
39g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, HVEDEstivelse, ikke-klæbrig ris, vegetabilsk fedtstof, dextrin, glukose, ÆGGEHVIDE pulver, kakaopulver, skummetMÆLKspulver, SOJA sauce, LAKTOSE (MÆLK), salt, forarbejdet stivelse, farvestoffer (E170, E150c, E164), bagepulver, emulgator (SOJA lecithin), surhedsregulerende middel (E330), natriumkaseinat, aroma, stabilisator (E401), calciumsulfat, natriumpyrofosfat.

Energi (kJ) 1749 kJ
Energi (kcal) 418 kcal
Fedt 7,7 g
   (heraf mættet) 7,7 g
Kulhydrat 85 g
   (heraf sukkerarter) 85 g
Protein 2,8 g
Salt 1,5 g