Japansk Keramik Skål 14cm Pink Sakura - Håndlavet keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Skønt design inspireret af de japanske Sakura blomster i sarte lyserøde nuancer.

Japansk Keramik Skål 14cm Pink Sakura

Håndlavet keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Skønt design inspireret af de japanske Sakura blomster i sarte lyserøde nuancer.

109,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Fuldend dine eventyr ud i det japanske køkken med autentiske keramikvarer fra Made In Japan.
Skålen har et detaljerigt design i lyserøde nuancer, inspireret af blomsterne fra kirsebærtræerne i Japan, også kendt som Sakura.
Størrelsen er særdeles velegnet til sideretter, tilbehør, snacks og portionsanretninger, som vil tage sig ekstra smukt ud.

I hænderne på værksteder som Ichi og Taiku Kiln gennemgår det flotte stentøj en helt utrolig proces. Leret fra Gifu mister undervejs sine plastiske egenskaber og opnår gennem æltning, tørring, bisque, glasering og brænding en krystalstruktur, som er glashård og sikker at anvende i køkkenet.

Det håndlavede element er charmerende og præsenteres stolt af skaberne som et udtryk for for wabi -  respekten for det enkle liv og den underspillede skønhed i det uperfekte, som gennemsyrer meget af japansk håndværk og selvforståelse. Mens symmetri og perfektion har en ende, er det irregulære, det uperfekte og det asymmetriske uden ende og derfor et aspekt, som Zenbuddhismen hylder som æstetisk princip.

Information om sikkerhed

Keramik fra Made In Japan er godkendt til sikker anvendelse i opvaskemaskine og mikroovn.
Vær dog opmærksom på store temperaturudsving, f.eks. ved inden for kort tid at flytte keramik fra fryser til ovn.
Vær også opmærksom på at beskytte bordplader mv. fra varme skåle og tallerkener med en bordskåner af træ eller stof.

Produktinformation

VHC2670
Produktinformation
Indhold volumen
200ml
Højde
4,2cm
Diameter
14cm