Sauce Otafuku Yakisoba Sauce 500g KA00115

Otafuku Yakisoba Sauce 500g

Yakisoba sauce er en klassisk japansk sauce der hovedsageligt bruges til Yakisoba nudler, men som også har mange andre gode anvendelsesmuligheder.

59,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Har du én gang prøvet Yakisoba nudler, er du næsten med sikkerhed blevet vild med retten! Det er i hvert fald en af de retter der falder i de flestes smag. 

Yakisoba er en af de mest kendte japanske nudelretter. Den er populær som streetfood, men er også udbredt som hverdagsmåltid enten derhjemme eller i nærmeste Conbini. Det særlige ved Yakisoba sauce, er sammensætningen og balancen mellem sødme og syrlighed. Saucen fremstilles på basis af sojasauce. 

Yakisoba laves traditionelt af nudler, der steges på en pande eller i en wok, sammen med forskellige grøntsager og kød efter ens personlige smag. Retten får den autentiske lækre smag ved at tilsætte Yakisoba sauce og lade saucen stege sammen med nudlerne og de øvrige ingredienser et kort øjeblik. Den kraftige sauce er perfekt til enhver form for wokretter.

Produktinformation

Otafuku
KA00115

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

Vand, sukker, eddike, salt, krydderier (indeholder ØSTERSekstrakt), tomat, løg, æble, gulerod, dadel, fersken, appelsin, hvidløg, SOJABØNNE, HVEDE, GLUKOSESIRUP, farvestof: E150a, SOJA-PROTEIN, fortykningsmiddel: E 412, E 1414, gærekstrakt, kombu-tang (Saccharina japonica).

Energi (kJ) 477
Energi (kcal) 114 kcal
Fedt 0,4 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 26,3 g
   (heraf sukkerarter) 20,5 g
Protein 1,2 g
Salt 6,3 g