Beskrivelse
Rismel bruges oftest i glutenfri bagning, da det giver en delikat tekstur og smag til bagværk. Rismelet er lavet af formalede økologiske italienske fuldkornsris. Dette fint formalede rismel kan bruges som en erstatning for hvedemel i det glutenfri køkken. Perfekt til glutenfri brød, kager, kiks, lagkager og buddinger. Kan også anvendes som et fortykningsmiddel i saucer og supper.
Produktinformation
AY00870
Produktinformation
- Vægt
- 375g
- Produceret i
- Italien
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
100% økologisk fuldkornsrismel af brune ris.
Energi (kJ) | 1411 kJ |
Energi (kcal) | 337 kcal |
Fedt | 1,9 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 77 g |
(heraf sukkerarter) | 1,2 g |
Protein | 7,5 g |
Salt | 0,02 g |