Pocari Sweat Isotonisk Sportsdrik 500ml - Pocari Sweat - den originale isotoniske sportsdrik fra Japan! Pocari Sweat er elsket for sin læskende effekt og friske smag - og nu kan den fås i Danmark!

Pocari Sweat Isotonisk Sportsdrik 500ml

Pocari Sweat - den originale isotoniske sportsdrik fra Japan! Pocari Sweat er elsket for sin læskende effekt og friske smag - og nu kan den fås i Danmark!

29,00 kr.
Inkl. moms
Antal Rabat Du sparer
24 1,00 kr. 24,00 kr. ved dette antal
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kan man virkelig købe Pocari Sweat i Danmark?! Ja! Hos WakuWaku er det lykkedes os at skaffe den forfriskende, unikke og læskende sportsdrik fra Japan hjem!

Pocari Sweat (eller Pokari Suetto som den også er kendt som i Japan) er en såkaldt Isotonisk sportsdrik der blev lanceret i Japan i 1980 af Otsuka Pharmaceutical. Den er nu tilgængelig i mange asiatiske lande, men også i lande som Mexico, Australien og nu også Danmark! 

Pocari Sweat er en mild, let og super forfriskende drik uden brus. Den har en mildt hint af grapefrugt og er elsket for sine læskende egenskaber. En flaske Pocari Sweat er helt perfekt på en varm sommerdag, eller efter træning. 
Drikken er pakket med elektrolytter og næringsstoffer som normalt forlader kroppen når man sveder - heraf navnet Pocari "Sweat". Så det er altså ikke fordi drikken er lavet på sved, men tværtimod fordi den genskaber kroppens væskebalance enormt effektivt.

Pocari Sweat er en sportsdrik som mange har prøvet i Japan - og som næsten lige så mange savner i Danmark. Og hos WakuWaku kan du nu købe den, og få smagen af Japan hjem i stuen - eller stranden, træningscenteret eller hvor du nu har lyst til at nyde din Pocari Sweat ;)

TIP! Pocari Sweat fås også som pulver man selv blander med vand!

Produktinformation

QC02020
Produktinformation
Indhold volumen
500ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, sukker, fruktose-glukose sirup, frugtjuice, salt, surhedsregulator (E330), aroma, chlorid K (E508), laktat Ca (E327), aromastoffer (aminosyre (E621)), chlorid mg (E511), antioxidant (C-vitamin (E300)).

Kalium 20mg

Calcium 2mg

Magnesium 0,6mg

Energi (kJ) 105 kJ
Energi (kcal) 25 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 6,2 g
   (heraf sukkerarter) 6,2 g
Protein 0,0 g
Salt 0,2 g


Du vil eventuelt også synes om