Det Koreanske Køkken
Søger du grundlæggende koreanske opskrifter eller elsker du bare alt med kimchi? Opskrifterne her lader dig konstruere lækker koreansk mad helt fra bunden!
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Man kan slet ikke forestille sig et Korea uden kimchi. I tusindvis af år har de mælkesyre-fermenterede grønsager været helt uomgængelige til måltiderne. I Korea er kimchi ikke bare mad – den er et nationalt klenodie, elsket helsekost og en del af den koreanske identitet.
Koreanere er besatte af mad, og familien Lim er ingen undtagelse. Gennem to generationer har de bevaret kimchiens stolte traditioner på deres restaurant i Stockholm. Bogen indeholder familiens mest populære opskrifter – både almindelige og mere usædvanlige udgaver af kimchi, koreansk hverdagsmad og den vidunderlige ret bibimbap.
Familien Lim præsenterer deres version af paechu kimchi lavet med kinakål, ingefær og den koreanske chili gochugaru, ræddikekimchien kakktugi og mere usædvanlige kimchivarianter med græskar, østers, svampe, gulerødder og andre grøntsager. Syrlig, stærk og smagfuld, kimchi er et vidunderligt tilbehør til de fleste retter, ikke kun de asiatiske.
Byung-Hi Lim og Byung-Soon Lim er søstre og driver sammen med deres mor Boo Mee Ja Lim og moster Im Kee Sun restaurant Arirang i Stockholm. Arirang åbnede i 1975 og var den første af sin slags i hele Skandinavien.
Opskrifterne her lader dig altså prøve kræfter med mange forskellige typer kimchi og kimchi-baserede retter, men er du stadig ny i det koreanske køkken, kan du faktisk skyde genvej til et par af dem. F.eks. har vi både færdigfermenteret kimchi samt kimchi-sauce, som er klar til at blive blandet op med dine grøntsager ;)
Produktinformation
Produktinformation
- Bredde
- 18,6 cm
- Længde
- 22,5 cm
- Sprog
- Dansk
- Sidetal
- 156
- Forfatter
- Byung-Hi Lim & Byung-Soon Lim
- Format
- Hardcover