Kogebøger BAO Cookbook VM66200

BAO Cookbook

Den allerførste kogebog fra det enormt populære taiwansk-inspirerede restaurant- og kultmærke, BAO. Lækre opskrifter og historier om BAO restauranterne.

429,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

BAO præsenterer en spændende og unik fortolkning af taiwansk kultur gennem mad og design og har etableret en lidenskabelig og hengiven tilhængerskare for sine restauranter, der ligger over hele London. Opkaldt efter den traditionelle dampede bolle skaber BAO retter og designer restauranter inspireret af taiwanesisk streetfood, grillkulturen i Taipei og Tokyo og xiao chi-huse i Taiwan.

Bogen fortæller historien bag hver af de fem BAO-restauranter - Soho, Fitzrovia, Borough, King's Cross og Shoreditch - og udforsker deres individuelle spisestil, og hvordan de er inspireret af holdets rejser og asiatiske kultur. Den tager læserne dybt ind i BAOverset, afslører brandets indre funktioner, ideerne bag restauranterne og introducerer også koncepterne fra School of BAO, Lonely Man, og Embracing Solitude.

Dette legende kogebog-manifest indeholder 100 opskrifter, fra de traditionelle dampede boller af dets navn til nudler, xiao chi, dumplings og drinks, og tager læserne til hjertet af BAO-verdenen og fortæller den fascinerende historie om maden, arven , kunstnerskab og beherskelse af BAOs kultrestauranter.

Produktinformation

VM66200
Produktinformation
Højde
28,45 cm
Bredde
21,34 cm
Dybde
2,54 cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
240
Forfatter
Erchen Chang, Shing Tat Chung, Wai Ting Chung
Format
Hardcover