Chicken and Charcoal: Yakitori, Yardbird, Hong Kong - Den første kogebog fra kult-yakitori-restauranten Yardbird i Hong Kong sætter fokus på kylling i alle former og tager grillen til et helt nyt niveau

Chicken and Charcoal: Yakitori, Yardbird, Hong Kong

Den første kogebog fra kult-yakitori-restauranten Yardbird i Hong Kong sætter fokus på kylling i alle former og tager grillen til et helt nyt niveau

329,00 kr.

Købt trygt dine julegaver hos os - udvidet returret til 31/01-25 på denne vare :)

Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Kylling er nok verdens mest elskede kød, og yakitori er en af de enkleste, sundeste måder at tilberede det på.

Hos Yardbird i Hong Kong har den canadiske kok Matt Abergel sat yakitori på det globale kulinariske landkort. Her i bogen afslører han i levende stil, med stærke visuelle referencer til Abergels passion for skateboarding, magien bag restaurantens signaturopskrifter sammen med detaljerede forklaringer på, hvordan de henter, slagter, spyder og tilbereder fuglene uden behov for specialudstyr.

Tænd for grillen og nyd. Den første omfattende bog om yakitori, der udgives på engelsk, vil appellere til både hjemmekokke og professionelle kokke.

Produktinformation

VM76450
Produktinformation
Højde
27,94cm
Bredde
21,59cm
Dybde
2,86cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
240
Forfatter
Matt Abergel
Format
Hardcover

Du vil eventuelt også synes om