Vegan Recipes From Japan
Dette er mere end en kogebog om japansk mad. Malte Härtig giver dig masser af inspiration og opskrifter på vegansk mad fra det japanske køkken.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!
Dette er mere end en kogebog om det japanske køkken. Malte Härtig er ekspert i det japanske Kaseki-køkken.
I dag bruges udtrykket om en speciel stil af en let mange-retters menu bestående af 7-10 forskellige retter på en japansk restaurant.
Det er et særligt let måltid, der er strengt vegetarisk i overensstemmelse med dets oprindelse fra Zen-filosofien.
Der lægges særlig vægt på udvælgelsen af ingredienser og tilberedelse på en sådan måde, at deres egne smage fremhæves. Opskrifterne er derfor enkle, men fremragende i kombination og smag. Grøntsagerne tilberedes efter årstiderne fra haven eller det ugentlige marked og med få ingredienser.
Denne kogebog kombinerer lokale grøntsager og frugter, ris og andre kornprodukter med japanske ingredienser såsom miso, sojasovs, sake, den søde risvin, mirin, eller suppefonden dashi og tilberedt ved hjælp af japanske madlavningsteknikker, såsom tempura, japansk grill, m.m..
De er enkle og lette, nærer krop og sjæl og åbner et nyt perspektiv på madlavning, og hvordan vi håndterer mad. Den tilhørende tekst belyser opskrifternes kulturelle baggrund og fortæller underholdende historier fra den opgående sols land.
Når en filosof og uddannet kok slår sig sammen med en gartner og madfotograf, kan du forvente noget særligt.
Produktinformation
Produktinformation
- Højde
- 24,13cm
- Bredde
- 17,15cm
- Dybde
- 2,16cm
- Sprog
- Engelsk
- Sidetal
- 207
- Forfatter
- Malte Härtig & Jule Felice Frommelt
- Format
- Hardcover