Kogebøger Real Bento Cookbook VM15774

Real Bento Cookbook

Real Bento er en samling af familievenlige, nemme og billige opskrifter brugt og finpudset i mange år af den japanske mor Kanae Inoue.

279,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Real Bento er spækket med de tidsbesparende tricks, der giver dig mulighed for at lave bento box frokoster hver morgen på kun 10 minutter, ved hjælp af ingredienser og opskrifter, der vil tilfredsstille hele familien! Opskrifterne præsenteres efter smagstype og nøgleingrediens, så det er nemt for forældre at finde retter, som deres børn vil elske.

I Real Bento præsenterer Inoue 200 opskrifter, fordelt på "hovedretter" og "tilbehør" til 22 færdige bento æsker. De farverige fotos og trin-for-trin instruktioner gør dette til en utrolig praktisk og nem ressource for travle husholdninger!

I sine opskrifter lægger Inoue stor vægt på sunde, friske og farverige fødevarer, der ser godt ud og smager skønt, når de præsenteres sammen.

Inoue blev hooked på bentobokse for femten år siden, da hun begyndte at lave daglige bento box frokoster, som hendes mand og hende selv kunne tage med på arbejde og senere for deres tre børn, som de kunne tage med i skole. Hun ser bento box frokoster som en måde at spare penge og få sin familie til at spise friskere, sundere måltider.

Fuld titel: Real Bento: Fresh and Easy Lunchbox Recipes from a Japanese Working Mom

Produktinformation

VM15774
Produktinformation
Højde
25,6cm
Bredde
19,8cm
Dybde
2cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
96
Forfatter
Kanae Inoue
Format
Hardcover

Du vil eventuelt også synes om