Kogebøger Let's Make Dumplings! VM58757

Let's Make Dumplings!

En smukt illustreret tegneseriekogebog der bringer asiatiske dumplings ind i dit køkken med opskrifter på salte og søde dumplings, dipsaucer og meget mere.

239,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Kokken Hugh Amano og tegneseriekunstneren Sarah Becan inviterer dig til at udforske den store verden indenfor ​​asiatiske dumplings!

Ideel til både nybegyndere og erfarne kokke, denne tegneseriekogebog tager en sjov tilgang til en klassisk godbid, der er gennemsyret af historie på tværs af utallige regioner. Fra wontons til potstickers, buuz til momos, Amanos ekspertvejledning parret med Becans farverige og detaljerede kunstværker beviser, at indviklede foldestile og smagfulde fyld er opnåelige i hjemmekøkkenet.

Let's Make Dumplings! omfatter dumpling viden såsom en mesterfoldeguide, der gør læserne bekendt med populære stilarter, såsom den plisserede halvmåne kendt fra potstickers eller den 4-takkede stjerne på en krabberangoon. Du finder også en række madlavningsvejledninger at vælge imellem, såsom dampning eller stegning. Opskrifterne spænder fra velsmagende Gyoza til søde cambodjanske Num Kom; fra klassiske Baozi til vairanter som Sesame Chicken Dumplings.

Uanset om det er en spiseoplevelse i familiestil med stablede dampkurve fyldt med saftige shumai og buttede xiaolongbao eller den interaktive proces med at arbejde sammen om at folde hundredvis af jiaozi til en fest, så fanger bogen det dybe niveau af forbindelse, som dumplings bringer til enhver sammenkomst og viser dig, hvordan du genskaber det i dit eget hjem.

Fuld titel: Let's Make Dumplings!: A Comic Book Cookbook

Produktinformation

VM58757
Produktinformation
Højde
25cm
Bredde
18cm
Dybde
1,8cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
208
Forfatter
Hugh Amano & Sarah Becan
Format
Indbundet

Du vil eventuelt også synes om