Ny

Preserving the Japanese Way

En moppedreng af en bog med japanske metoder til saltning, syltning og gæring, der er tilgængelige og nemme at integrere i et vestligt madlavningsrepertoire.

379,00 kr.

Købt trygt dine julegaver hos os - udvidet returret til 31/01-23 på denne vare :)

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen tilbyder en klar køreplan for konservering af frugt, grøntsager og fisk gennem en ikke-videnskabelig, gård- eller fisker-centreret tilgang.

En vigtig baggrund for de 125 opskrifter, der er skitseret i denne bog, er producenterne og de håndværksmæssige produkter der bruges til at fremstille disse saltede og fermenterede fødevarer. De mere end 350 tilhørende billeder af tøndefabrikanten, fiskesauceproducenten, håndværkseddikefirmaet, den 200 hundrede år gammel sakeproducent og traditionelle syltemarkeder med lokale bedstemødre, der stadig sælger deres varer, dokumenterer et autentisk indblik i det japanske liv.

Opskriftsmetoderne spænder fra det ultratraditionelle - Umeboshi (saltede sure blommer), Takuan (halvtørret Daikon syltet i risklid) og Hakusai (fermenteret Napa-kål) - til det moderne: Zucchini syltet i Shoyu Koji, majroer syltet med sure blommer, og små meloner i sake bærme.

Preserving the Japanese Way introducerer og afmystificerer også en af ​​de mest fascinerende ingredienser, der har ramt madscenen i det seneste årti: koji. Koji er hverken ny eller usædvanlig i inden for Japans fermentering, men den er blevet en kultfavorit til hurtig syltning eller marinader. Preserving the Japanese Way er en bog om fællesskab, årstiden som roden til konserveret mad og i sidste ende om, hvorfor begge dele er relevante i vores liv i dag.

Læs også mere om japansk syltning, også kaldet "tsukemono" på vores egen blog.

Original titel: Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

Produktinformation

VM50885
Produktinformation
Højde
25,4cm
Bredde
21cm
Dybde
4cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
400
Forfatter
Nancy Singleton Hachisu
Format
Hardcover

Du vil eventuelt også synes om