Food Artisans of Japan: Recipes and stories - En dybdegående indføring i opskrifter, madkultur, håndværk og sjælfulde personligheder tværs over Japans mange unikke landskaber og regioner.

Food Artisans of Japan: Recipes and stories

En dybdegående indføring i opskrifter, madkultur, håndværk og sjælfulde personligheder tværs over Japans mange unikke landskaber og regioner.

369,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

I Food Artisans skænker prisvindende Nancy Singleton Hachisu ud af sit gode kendskab til ildsjælene i madkulturen på tværs af landet med hele 120 japanske, japansk-italienske og japansk-franske opskrifter samt 24 unikke historier fra kokke, håndværkere og fagfolk. 

Undervejs tages læseren med på en kulinarisk rejse fra Hokkaido i nord til Kyushu i syd for et superbt indblik i de specialiteter og fag, som regionerne har at byde på: fiskeri, tang, keramik, whisky, salt, sesam, mejerier, frugtplantager, smedeværksteder og meget mere.

Uden for Japans store byer varetages dyrkning og håndværk i høj grad stadig af familieejede initiativer på godt og ondt, og Hachisu gengiver med viden og respektfuld omsorg disse lokale fortællinger.

Alle spiller de en unik rolle i det japanske madlandskab, og denne bog er med til at hylde dem.

Produktinformation

VM94654
Produktinformation
Højde
24,7cm
Bredde
21,7cm
Dybde
3,1cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
288
Forfatter
Nancy Singleton Hachisu
Format
Hardcover

Du vil eventuelt også synes om