Food Artisans of Japan: Recipes and stories
En dybdegående indføring i opskrifter, madkultur, håndværk og sjælfulde personligheder tværs over Japans mange unikke landskaber og regioner.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!
I Food Artisans skænker prisvindende Nancy Singleton Hachisu ud af sit gode kendskab til ildsjælene i madkulturen på tværs af landet med hele 120 japanske, japansk-italienske og japansk-franske opskrifter samt 24 unikke historier fra kokke, håndværkere og fagfolk.
Undervejs tages læseren med på en kulinarisk rejse fra Hokkaido i nord til Kyushu i syd for et superbt indblik i de specialiteter og fag, som regionerne har at byde på: fiskeri, tang, keramik, whisky, salt, sesam, mejerier, frugtplantager, smedeværksteder og meget mere.
Uden for Japans store byer varetages dyrkning og håndværk i høj grad stadig af familieejede initiativer på godt og ondt, og Hachisu gengiver med viden og respektfuld omsorg disse lokale fortællinger.
Alle spiller de en unik rolle i det japanske madlandskab, og denne bog er med til at hylde dem.
Produktinformation
Produktinformation
- Højde
- 24,7cm
- Bredde
- 21,7cm
- Dybde
- 3,1cm
- Sprog
- Engelsk
- Sidetal
- 288
- Forfatter
- Nancy Singleton Hachisu
- Format
- Hardcover