Japan: The Cookbook

Den definitive samling af hjemmelavede opskrifter fra en af de mest respekterede og elskede kulinariske kulturer.

629,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Japan: The Cookbook har mere end 400 overdådige opskrifter af den anerkendte madskribent Nancy Singleton Hachisu. De ikoniske og regionale traditioner i Japan er organiseret efter forløb og indeholder indsigtsfulde noter sammen med opskrifterne.

Det japanske køkken fascinerer professionelle og amatørkokke over hele verden. Uanset om det er den fine kunst at lave sushi eller den mega trendy ramen suppe, så er "washoku"-mad fra Japan præsenteres i denne bog, i den høje Phaidon-landsbibelkvalitet, mere omfattende end nogensinde før og tilgængelig for alle.

I "Japan: The Cookbook" er det den berømte gastrokritiker Nancy Singleton Hachisu der præsenterer mere end 400 spændende autentiske opskrifter. Resultatet er en omfattende, mangefacetteret samling af opskrifter fra en af ​​de mest respekterede kulinariske kulturer i verden - fra hverdagsretter, klassikere og yndlingsretter til det japanske køkkens særligt festlige menuer. Retterne - fra supper, nudler, ris til fisk, kød, pickles og grøntsager til slik og kager - fejrer den fulde harmoni, elegance og ren nydelse af det japanske køkken.

Produktinformation

VM74746
Produktinformation
Højde
28,07cm
Bredde
19,43cm
Dybde
4,13cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
464
Forfatter
Nancy Singleton Hachisu
Format
Hardcover