Kogebøger The Gaijin Cookbook VM54350

The Gaijin Cookbook

Lær at genskabe lækre retter, der henvises til i over 500 af dine foretrukne anime-serier med denne praktiske guide til anime-mad.

459,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Ivan Orkin er en selvbeskrevet gaijin (guy-jin), et japansk udtryk, der betyder "outsider". Han har været håbløst forelsket i japansk mad, siden han var teenager på Long Island. Selv efter at have boet i Tokyo i årtier og drevet to ramen-butikker, der gav ham international berømmelse, forblev han en gaijin.

Heldigvis har det at være en livslang outsider gjort Orkin til en mere nysgerrig, åben og flittig kok. I The Gaijin Cookbook kondenserer han sine oplevelser til tilgængelige opskrifter til enhver lejlighed, inklusive hverdage med kræsne børn, sprudlende weekender og festligheder. Hverdagsretter som svinekød og miso-ingefær gryderet, stirfried udon og japansk spaghetti med tomatsauce er det, der holder Orkin-familien forbundet med Japan. Til mere festlige middage foreslår han en Temaki fest, hvor gæsterne sammensætter deres egen sushi af kogt og frisk fyld. Og opskrifter på Bagels med Shiso gravad laks og Tofu Coney Island (stegt tofu med champignonchili) afslører den eklektiske ånd i Ivans madlavning.

Fuld titel: The Gaijin Cookbook: Japanese Recipes from a Chef, Father, Eater, and Lifelong Outsider

Produktinformation

VM54350
Produktinformation
Højde
25,4cm
Bredde
20,2cm
Dybde
2,4cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
256
Forfatter
Ivan Orkin & Chris Ying
Format
Hardcover