Kogebøger Japanese Home Cooking: Simple Meals, Authentic Flavors VM06168

Japanese Home Cooking: Simple Meals, Authentic Flavors

Den essentielle guide til japansk hjemmelavet mad – ingredienserne, teknikkerne og over 100 opskrifter – for alle der har lyst til autentisk japansk smag.

459,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Sonoko Sakai bruger sæsonbestemte råvarer af høj kvalitet i enkle tilberedninger og tilbyder opskrifter med passion for autentisk japansk madlavning. Begyndende med spisekammeret, udforskes smagen af ​​dette køkken sammen med grundlæggende opskrifter, såsom dashi og pickles, og traditionelle teknikker, som at lave nudler og korrekt kogte ris. Brug disse byggeklodser til at tilberede en overflod af hverdagsopskrifter med retter som grillet Onigiri (riskugler) og japansk kylling karry.

Derfra udvider bogen sig til en udforskning af retter organiseret under morgenmad; grøntsager og korn; kød; fisk; nudler, dumplings og velsmagende pandekager; og slik og drikkevarer. Med klassiske retter som Kenchin-jiru (rustik grøntsagssuppe med Sobagaki Boghvede Dumplings), Temaki Zushi (Sushi Hand Rolls) og Oden (Grøntsager, Fisk og skaldyr og Kød Hot Pot) til mere opfindsomme retter som Mochi Vafler med Tatsuta (Fried Chicken) og Maple Yuzu Kosho, First Garden Soba-salat med citron-hvid miso-vinaigrette og Amazake (fermenteret risdrik) Ice Pops med syltede kirsebærblomster dette er en rig guide til japansk hjemmelavet mad. Bogen indeholder fantastiske fotografier af Rick Poon og indeholder også historier om fødevareleverandører i Californien og Japan. Dette er en generøs og autoritativ bog, der vil appellere til hjemmekokke på alle niveauer.

Produktinformation

VM06168
Produktinformation
Højde
26,2cm
Bredde
21cm
Dybde
2,8cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
304
Forfatter
Sonoko Sakai
Format
Hardcover