Kogebøger Den Ensomme Gourmet VM60453

Den Ensomme Gourmet

Den Ensomme Gourmet er en smukt tegnet manga om japansk gastronomi. En vandring igennem Tokyos mange kvarterer og en rejse igennem den japanske gastronomi. 

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Han er handelsmand, men lader ikke til at have voldsom travlt. Han elsker kvinder, men foretrækker at bo alene. Han er gastronom, men værdsætter frem for alt de simple køkkener.

Han er den ensomme gourmet.

Hver episode fører ham til et nyt spisested, og hvert måltid genopliver begravede erindringer hos ham.

”Den ensomme gourmet” er både en vandring igennem Tokyos mange kvarterer og en rejse igennem den japanske gastronomi.

Jiro Taniguchi (født 1947) debuterede som mangaskaber i begyndelsen af 70’erne og har siden skabt en lang række roste værker, der i fortællestil og visuelt univers omhyggeligt dvæler ved roen, detaljen og øjeblikket. Han debuterede på dansk i 2010 med den stærkt roste ”Min fjerne barndomsby”, der i 2003 modtog prisen for bedste historie ved den store festival i Angoulême.

Masayuki Kusumi (født 1958) er manuskriptforfatter, romanforfatter, dokumentarist og klummeskribent. Siden 1981 har han med tegneren Haruki Izumi skabt en lang række gastronomi-mangaer. I 1990 var han med til at etablere QBB Manga Unit, der specialiserer sig i mangaer med pædagogisk sigte.

”Den ensomme gourmet” er så populær i Japan, at der i flere år er sendt en tv-serie inspireret af de små historier. I 2015 udkom der endnu et bind om den ensomme gourmet, som udsendes på dansk i 2017

Produktinformation

VM60453
Produktinformation
Vægt
434
Højde
24,2cm
Bredde
17,4cm
Dybde
1,7cm
Sprog
Dansk
Sidetal
192
Forfatter
Jiro Taniguchi