Kogebøger Yoroshiku - 100 ting du ikke vidste om Japan og japanerne VM72428

Yoroshiku - 100 ting du ikke vidste om Japan og japanerne

Bliv klogere på Japansk kultur og få en anden forståelse for japanerne med denne indsigtsfulde bog af Asger Røjle Christensen

229,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Danske avisers bagsider har i mange år bugnet af skøre notitser om besynderlige japanere, der opfører sig anderledes, end man i det fjerne Danmark synes, de burde.

Denne samling underholdende små beretninger fra det fascinerende rige langt mod øst er bundet sammen af den tanke, at selv om det på overfladen ser skørt ud, så er de færreste japanere skøre. De har en anden kultur, de er opdraget på en anden måde, men når de har indrettet sig anderledes end os andre, har det gode grunde i deres eget samfund.

Vore dages japanere er kloge og dumme, de er venner og uvenner, de er kærlige og fjendske, de er stressede og dovne, de er velopdragne og nogle gange knap så velopdragne, de elsker og afskyr hinanden, de er høflige og nogle gange det modsatte, de er seriøse og pjattede, de er generte, men løsslupne, når man stiller en kop sake eller et karaokesæt foran dem. Frem for alt er de mennesker som os andre. De er hverken nutidige samuraier, dresserede mappedyr, eksotiske geishaer eller manga-figurer med orange hår.

I denne bog tegner journalisten og forfatteren Asger Røjle Christensen, der har boet i Tokyo i 13 år af sit liv, sammen med tegneren Lars-Ole Nejstgaard et loyalt og venskabeligt portræt af landet og dets befolkning – med et underfundigt glimt i øjet.

Asger Røjle Christensen er en erfaren dansk journalist, forfatter og foredragsholder. Han har fulgt udviklingen i Japan og Østasien i 35 år.

Han har i alt boet i Tokyo i 13 år af sit liv, hvor han har arbejdet som reporter og analytiker for en række danske og skandinaviske nyhedsmedier, arrangeret studieture og fungeret som rejseleder.

Produktinformation

VM72428
Produktinformation
Vægt
640g
Højde
20,3cm
Bredde
15,3cm
Dybde
2,4cm
Sprog
Dansk
Sidetal
284
Forfatter
Asger Røjle Christensen
Format
Hardcover