KitKat Minis Yubari King Melon - Smag på endnu en tilføjelse til KitKats store udvalg - smagen af luksuriøs japansk yubari melon pureret og tilsmagt med cremet hvid chokolade!

KitKat Minis Yubari King Melon

Smag på endnu en tilføjelse til KitKats store udvalg - smagen af luksuriøs japansk yubari melon pureret og tilsmagt med cremet hvid chokolade!

60,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

I denne pakke Minis får du 10 stykker sprøde KitKat kiksestænger med smagen af lækre yubari meloner og cremet hvid chokolade.

Og sikke en overraskelse! Melonen på forsiden er faktisk en labyrint, du kan løse ved at følge stregerne. Start i det nederste højre hjørne :D

Denne type melon, der kun dyrkes i Hokkaido, er en del af særligt udvalgte premiumfrugter, som ofte gives væk som en særlig gestus eller omiyage. Som en af de dyreste i verden, har Yubari King i sandhed en frugternes "kongestatus".

Den japanske melon byder da også på luksuriøs smag og en fantastisk sødme, som Kitkat-stængerne her har fanget på den helt rigtige måde - lige så man kommer i sommerstemning.

Hver Kitkat er desuden pakket enkeltvis og er lige til at dele - eller ej ;)

Produktinformation

Nestlé
RM38029
Produktinformation
Vægt
116g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, LAKTOSE, palmeolie, sødMÆLKSpulver, kakaosmør, HVEDEmel, pulver af melonpuré, gær, kakaopulver, kakaomasse, emulgator (E322 (indeholder SOJABØNNER)), aroma, hævemiddel (E500), gærfoder, farve (E160c).

Allergener: laktose, gluten, soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 2272 kJ
Energi (kcal) 554 kcal
Fedt 30,0 g
   (heraf mættet) 16,2 g
Kulhydrat 49,0 g
   (heraf sukkerarter) 47,0 g
Protein 10,4 g
Salt 0,4 g


Du vil eventuelt også synes om