Frø Dyrk Selv - Citrongræs Frø BX80402

Dyrk Selv - Citrongræs Frø

Citrongræs er sivlignende græsarter med høje, tykke stængler, der stammer fra asien, hvor den har en meget stor plads i kogekunsten.

35,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Citrongræs eller lemongrass er en fantastisk aromatisk krydderurt af græstypen der bruges vidt og bredt i mange asiatiske køkkener.

Frøene danner fine græstuer, hvor de spæde græsblade kan høstes og bruges til te. Sidst på sommeren høstes citrongræs stænglerne, og de lyse stængler kan nu give lige præcis den delikate smag, man ofte oplever i det asiatiske køkken og selv har så svært ved at efterligne. En sød og super aromatisk citronsmag. 

Den dufter næsten ikke ved berøring, men indeni gemmer den på et væld af aroma og smag - bank stænglerne med bagsiden af en kniv, for at åbne op for afgivelsen af aromaerne.

Bladene og de ufordøjelige dele af stænglen kan bruges til the, suppevisk og naturmedicin. Stænglerne kan tørres og pulveriseres.

Frøene sås inden døre i marts-april og udplantes i drivhus eller på varm beskyttet plads i haven fra maj. Frøene skal ikke sås for dybt. Planteafstand: 10-30 cm.

Planten er flerårig, hvis den ikke udsættes for frost. Den bliver omtrent 40-50 cm høj.

Produktinformation

BX80402
Produktinformation
Vægt
ca. 0,2g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

100% Cymbopogon flexuosus frøDu vil eventuelt også synes om