Frø Dyrk Selv - Hvidløgspurløg Allium Tuberosum Frø BX20489

Dyrk Selv - Hvidløgspurløg Allium Tuberosum Frø

Kinapurløg har en fin purløgssmag med noter af hvidløg og stænglerne kan høstes hele sommeren igennem. Giver den helt autentiske smag i f.eks. Gyoza fyld.

29,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kinapurløg, hvidløgspurløg, kinesisk purløg, garlic chives, kina-løg, chinese chives eller Nira på japansk - kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er at de dækker over planten "Allium Tuberosum".

Det er en af mange krydderurter der tiltrækker masser af insekter hele sommeren igennem, særligt bierne er glade for den, men også sommerfugle kan man tit ses sidde i den. Kinapurløg har en meget lang blomstringstid - den blomstrer fra juni til oktober.

Hvidløgspurløg har en fin purløgssmag der også giver noter af hvidløg i smagen - faktisk kan den minde en smule om ramsløg, men den har alligevel sin helt egen smag og aroma. De tykke, flade stængler, der er meget rige på C-vitaminer, kan høstes hele sommeren igennem. De store flotte blomsterskærme der ser smukke ud i krydderurtebedet, kan spises, men også bruges til pynt af retter.

Planten kan høstes løbende, den skyder igen når man klipper af den. Stænglerne bliver 25-30cm høje.

Produktinformation

BX20489
Produktinformation
Vægt
ca. 4g
Produceret i
Rumænien

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Allium Tuberosum frø