Frø Dyrk selv - Daikon Økologiske Microgreens Frø BX84054

Dyrk selv - Daikon Økologiske Microgreens Frø

Prøv selv at dyrke japanske daikon microgreens! Denne frøpose giver sig mulighed for nemt at tilføre næringsrig radisesmag til dine favoritretter.

33,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med disse små daikon-spirer i køkkenet kan du nemt introducere en pikant og samtidig dekorativ smag til dine yndlingsretter.

Daikon, der også kendes også som japansk radise eller kinaradise, bruges både syltet, braseret og frisk i det japanske køkken. Den karakteristisk lange radise kan nu prøves i sin spæde form som mikrogrønt, der er oplagt at toppe ramen og sashimi-anretninger med, men som også sagtens kan komplimentere bibimbap, salat eller et ostebord.

De fine blade og sprøde krøllede stilke indeholder tilmed nyttige mineraler som calcium og vitaminer A, B1, B2 og C.

Spirer som disse kan dyrkes inden døre ved 20-22 C hele året i en spireboks, ventileret plastbeholder eller glasfad. Skyld blot frøene igennem med vand og lad dem stå mørkt og jævnt fordelt i beholderen med en smule resterende vand, indtil spirerne har opnået en længde på 3-5 cm og er klar til spisning. Vandet bør skiftes dagligt i de ca. 5 dage, det tager for spirerne at at gro.

Efter høst kan dit nye udvoksede mikrogrønt placeres i en lukket beholder i køleskabet, hvor det holder sig friskt i op til en uge.

Mikrogrønt eller "microgreens" er et fællesnavn for grøntsager og krydderurter, som høstes og spises på et meget ungt stadie. 

Indeholder 30g økologiske frø fra Buzzy.

Produktinformation

BX84054
Produktinformation
Egenskab
30g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

100% økologiske* frø japansk daikon.

*NL-BIO-01Du vil eventuelt også synes om