Frø Dyrk selv - Pikant Rød Daikon & Urter Økologiske Microgreens Frø BX84070

Dyrk selv - Pikant Rød Daikon & Urter Økologiske Microgreens Frø

Prøv selv at dyrke krydrede microgreens med daikon og urter! Denne blanding består af rød daikon, bukkehorn, broccoli og rucola for en spændende pikant smag.

33,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med dette mix i køkkenet kan du nemt introducere lækre pikante smage til dine yndlingsretter. Frøblandingen er sammensat med spirer fra rød daikon (japansk radise), rucola, broccoli og fenugreek, også kendt som bukkehorn på dansk, hvis frø især er populære at anvende som krydderi i karryblandinger.

Sammen danner de et flerfarvet toppingmix med fine blade og sprøde krøllede stilke, der tilmed indeholder nyttige mineraler samt A, b og C vitaminer.

Spirer som disse kan dyrkes inden døre ved 20-22 C hele året i en spireboks, ventileret plastbeholder eller glasfad. Skyld blot frøene igennem med vand og lad dem stå mørkt og jævnt fordelt i beholderen med en smule resterende vand, indtil spirerne har opnået en længde på 3-5 cm og er klar til spisning. Vandet bør skiftes dagligt i de ca. 5 dage, det tager for spirerne at at gro.

Efter høst kan dit nye udvoksede mikrogrønt placeres i en lukket beholder i køleskabet, hvor det holder sig friskt i op til en uge.

Mikrogrønt eller "microgreens" er et fællesnavn for grøntsager og krydderurter, som høstes og spises på et meget ungt stadie. 

Indeholder 30g økologiske frø fra Buzzy.

Produktinformation

BX84070
Produktinformation
Egenskab
30g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

100% økologiske* frø. Rød daikon, rucola, broccoli, bukkehorn. 

*NL-BIO-01Du vil eventuelt også synes om