Frø Dyrk selv - Tatsoi Microgreens Buzzy Grøn Var. Frø BX03379

Dyrk selv - Tatsoi Microgreens Buzzy Grøn Var. Frø

Prøv selv at dyrke asiatiske Tatsoi micro greens! Denne kinesiske bladgrøntsag er i familie med pak choi og har en lignende pikant smag og sprød tekstur.

39,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne bladgrøntsag vokser sig smuk og grøn i en rosette af sprøde stængler og søde blade, der byder på høje mængder vitamin C og en let pikant nøddesmag, der overgår den familiære pak choi i kompleksitet. Tatsoi og lignende Brassica kål kendes også som bok choy, asiatisk kål eller kinesisk sennepskål og kan indgå i mange forskellige retter overalt i det asiatiske køkken.

Ramen, stir fry med shiitake og tofu, suppe og lignende anretninger har alle gavn af denne sprøde bladgrøntsag, der smager af sit allerypperste ved mild eller ingen tilberedning. Lynstegt, dampet eller tilsat en suppe, som det allersidste og tatsoi vil helt sikkert begejstre ganen.

Frøene kan spires inden for i foråret eller sættes i fugtig jord med adgang til sol, når temperaturen ikke længere falder til frostgrader.
Kolde temperaturer kan planten til gengæld godt tåle i efteråret, når den har vokset sig lidt stærkere og i Kina, hvor tatsoi har været dyrket i over 1.500 år, er det almindelig kendt, at kålen faktisk bliver endnu mere sød og ´cremet´ i sin tekstur, hvis den høstes i koldere vejr. 
Ligesom andre kål er tatsoi derfor en ganske robust spise, som kan sås og høstes af flere omgange både sommer og efterår.

Mikrogrønt eller "microgreens" er et fællesnavn for grøntsager og krydderurter, som man høster og spiser på et meget ungt stadie. Man genkender dem ofte på deres krydrede smag, som er lækker som forstærker i en salat eller suppe.

Du kan høste mikrobladene efter 1 uge. Eller vent til omkring 4 uger og høst de smukt skeformede blade som babyblade.

Indeholder 1g (ca. 470) frø fra Buzzy.

Produktinformation

BX03379
Produktinformation
Vægt
1g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

100% Brassica Rapa Narinosa grøn var. frøDu vil eventuelt også synes om