Nelson Garden Spireboks - Et smart lille minidrivhus til at fremdyrke spirer af forskellig art. Kan stå i vindueskarmen og inden for 4-10 dage kan du nyde dine lækre spirer derhjemme!

Nelson Garden Spireboks

Et smart lille minidrivhus til at fremdyrke spirer af forskellig art. Kan stå i vindueskarmen og inden for 4-10 dage kan du nyde dine lækre spirer derhjemme!

99,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Det er super populært at dyrke spirer derhjemme, og det er ikke så underligt, når man tænker på hvor nemt det er at få sprøde og nærende spirer i løbet af ganske få dage. 

Det er let som en leg at dyrke spirer derhjemme og det bedste er, at man kan gøre det hele året rundt i vindueskarmen.
Det eneste du behøver, er en spireboks som denne og en pose med frø. Derefter tager det blot 4-10 døgn, afhængig af spiresort, inden du kan nyde de smagfulde og vitaminfyldte spirer.

Sådan dyrker du spirer, trin for trin:

  1. Hæld spirefrøene eller linserne i en spireboks, og sæt det sorte gitter på.
  2. Skyl frøene eller linserne flere gange med vand, og si forsigtigt gennem gitteret.
  3. Læg frøene eller linserne i vand, og lad dem stå mørkt natten over.
  4. Hæld vandet fra, og skyl frøene igen.
  5. Hæld al vandet fra, og placer boksen mørkt i 2-3 døgn (det rækker, at du lægger et håndklæde eller lignende over boksen, så bliver der mørkt nok i boksen). Glem ikke at skylle spirerne 2-3 gange om dagen. Arbejder du hele dagen, kan du skylle om morgenen, når du kommer hjem fra arbejde, og inden du går i seng. Det er vigtigt, at du sætter spireboksen på en bakke eller en bundbakke med gitteret nedad, så overskydende vand kan løbe ud. Ellers er der risiko for, at spirerne mugner. Dæk, som tidligere nævnt, boksen med et håndklæde. En temperatur på mellem 20 og 25 grader er optimal for, at frøene spirer og vokser.
  6. Når spirerne, efter 2-3 døgn, begynder at titte frem, kan du sætte boksen lyst, gerne i en vindueskarm og stadig ved samme temperatur. Fortsæt med at skylle 2-3 gange om dagen. Lyset hjælper nu spirerne med at vokse sig færdige og samtidig udvikle en grønnere farve.
  7. Når spirerne er vokset færdige, behøver du ikke skylle dem mere. Nu kan du vende spireboksen og opbevare spirerne i køleskabet i op til 4-5 dage.

Produktinformation

VZ56701
Produktinformation
Højde
12cm
Bredde
15cm
Længde
15cm
Materiale
Plastik