Anime Sticker Pack - 400 Vinyl Klistermærker - Stickerpack med 400 stk. højkvalitets dekorationsklistermærker til udsmykning og dekoration - alle med motiver fra fantastiske anime universer.

Anime Sticker Pack - 400 Vinyl Klistermærker

Stickerpack med 400 stk. højkvalitets dekorationsklistermærker til udsmykning og dekoration - alle med motiver fra fantastiske anime universer.

299,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Oplev magien fra anime universer som Demon Slayer, My Hero Academia, Attack on Titan, Hunter x Hunter, Haikyuu!!, Avatar og flere med vores eksklusive pakke af hele 400 stickers. Disse klistermærker er perfekte til at dekorere og personliggøre dine ejendele. Med et udvalg af figurer og rekvisitter fra de forskellige elskede film og serier, bringer de både charme og glæde i hverdagen.

Anime klistermærker til enhver overflade

Lad din kreativitet blomstre! Uanset om du ønsker at pifte din Bento Box, laptop, skateboard, kuffert, bil, cykel eller endda din væg op, så passer disse klistermærker perfekt til opgaven. De kan bruges på næsten enhver glat overflade og er ideelle til både indendørs og udendørs dekorationer.

Klistermærkerne er fremstillet af høj kvalitets vinyl, hvilket gør dem både sol- og vandafvisende. Du kan derfor være sikker på, at dine klistermærker holder længe uden at falme. Desuden er de nemme at fjerne, og efterlader ingen grimme mærker eller rester.

Med en størrelse på mellem 5 til 8 cm er hvert klistermærke klar til brug lige ud af pakken. Du behøver ikke at klippe dem til – blot rengør overfladen, og påfør klistermærket. Det har aldrig været nemmere at tilføje et personligt touch til dine ejendele!

Leder du efter en unik gave? Disse anime klistermærker er en fantastisk gaveidé til børn, venner eller enhver fan af anime og manga. Perfekte til at tilføje et strejf af sjov og kreativitet til forskellige genstande - eller til at 'stickerbombe' din bærbare, telefon eller måske endda cykel? ;)

Produktinformation

VZ00090