Asahi

Asahi er et japansk bryggeri, bedst kendt for "Asahi Super Dry"

I 1889 blev forgængeren til ​​Asahi Breweries, Osaka Beer Brewing Company, grundlagt.

Målet var at producere en verdenskendt øl af høj kvalitet i Japan. Ved at anvende tidskendte tyske bryggeteknikker introducerede de Asahi Beer. Det blev hurtigt populær, og i 1903 blevet det den mest solgte øl i Japan.

Under anden verdenskrig blev den japanske ølindustri konsolideret. Efter krigen sluttede blev industrien igen splittet til tre individuelle virksomheder. Osaka Beer Brewing Company, nu kaldet Asahi Breweries, udfordrede sig selv til at vende tilbage til toppen af ​​hjemmemarkedet.

I 1987 lancerede Asahi et nyt produkt, der sendte firmaet til toppen af ​​markedet - og for altid ændrede ølindustrien i Japan:

ASAHI SUPER DRY

Dens smag var så revolutionerende, at den delte Asahi's management indtil det sidste øjeblik. Men i sidste ende blev det besluttet at indføre en ny stil øl. Forbrugerne ønskede nemlig en skarp, ren smag, der kunne nydes glas efter glas.

Desuden ønskede de en øl, der kunne parres med enhver form for mad.

Da der ikke var nogen ølrelateret sætning, der kunne karakterisere den nye brygs unikke smag, var Asahi begyndt at beskrive det som "tør", der generelt var forbundet med vine. Og så i marts 1987 blev ASAHI SUPER DRY lanceret ... og verdens øllandskab blev for evigt ændret.

Over 100 millioner Asahi Super Dry sælges årligt - og sådan har det været i mere end 25 år.

Køb Asahi online

Hos WakuWaku finder du selvfølgelig Japan's elskede øl - Asahi Super Dry! Men du finder også masser af andre produkter fra Asahi. Det kan være andre japanske øl, japanske sodvand og læskedrikke og meget mere. Asahi er kendt for et bredt udvalg af drikkevarer, og vi får løbende spændende nyheder på lager fra Asahi.

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.