Tabata Sake Brewery

Tabata Sake Brewery blev grundlagt i 1851 og har produceret sake i over 160 år med ånden "Teki teki zai shin", hvilket betyder "at sætte vores hjerter og sjæle ind i hver dråbe vi brygger"

Den bedste sake kan kun produceres i de kolde vintermåneder, hvor bryggerne arbejder utrætteligt dag og nat - bogstaveligt talt sætter de deres hjerte og sjæl ind i hver sake de brygger. 

Rashomon "Ryuju" er Tabata Sake Brewey's mest anerkendte sake.Den er brygget på naturligt filtreret vand fra Kinokawa-floden, den oprindelige gær kaldet "Rashomon Kobo" og Yamada Nishiki ris dyrket på "Special A" udpegede paddies i Hyogo, som betragtes som den absolut bedste ris til sake produktion. Disse ingredienser er omdannet til Rashomon "Ryuju" med ægte håndværk af mesterbryggeren og hans team, der dedikerer sig til at lave kvalitets-sake. Siden sin debut i 1982 har Rashomon "Ryuju" været højt anerkendt over hele verden, og kvaliteten forbedres stadig hvert år.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.