Øl STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/04/22) - Kizakura Lucky Dog Session IPA 350ml ES00701
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/04/22) - Kizakura Lucky Dog Session IPA 350ml

Er du en heldig hund? ;) Så prøv denne frugtige japansk Session IPA øl med lækre citrus noter, ristet malt og balanceret humlebitterhed!

23,00 kr. 35,00 kr. - 12,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Er du en "Lucky Dog"?

En smuk, let Session IPA øl med citrus aromaer, balanceret bitterhed og en let mundfylde.
Ægte japansk specialøl fra "Lucky Brew" serien, der byder på masser af smag, duft og ikke mindst et herligt, karakteristisk design!

Aroma

Kompleks aroma med flotte citrusnoter, hovedsageligt fra Citra humlen. En smule maltsødme i næsen og en frugtig fornemmelse.

Smag

Yamada-Nishiki risene, der normalt bruges til Sake produktion, giver denne øl en friskhed og en lethed, der spiller rigtig godt sammen med de bitre, frugtige humlenoter og den let krydrede maltfornemmelse.

Madsammensætning

Perfekt til grillet kød, pastaretter med tomat, Gyoza dumplings og Yakitori spyd.

Kizakura Beer

Et af de første Craft Beer bryghuse i Japan! Kizakura er et Kyoto-baseret bryggeri, der også er en af Japans største Sake producenter. Kizakura begyndte at producere øl tilbage i 1995 ved at bruge det samme klare, rene vand, som de har brugt til at fremstille deres udsøgte Sake siden 1925.

Nørdede facts:

IBU: 45
Brygmester: Miyabe Yoshio
Bryggeri lokation: Kyoto, Japan
Vand fra: Fushimizu
Filtrering: Centrifugering
Humle: Saaz, Citra (CZ, US)
Malt: Pilsner, Caramel (CA, DE, AUS)
Stil: Session IPA

Bitterhed:★★★
Syrlighed:★★
Fylde:★★
Intensitet:★★★★

Produktinformation

Kizakura
ES00701
Produktinformation
Alkohol volumen
5%
Indhold volumen
350ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, malt, ris, humle