Ocean Bomb Sailor Moon Chibiusa Lychee Soda 330ml - Ocean Bomb præsenterer karaktererne fra den verdenskendte anime-serie Sailor Moon som hver deres smag af sodavand - Den pink Chibiusa fås her med litchimag!

Ocean Bomb Sailor Moon Chibiusa Lychee Soda 330ml

Ocean Bomb præsenterer karaktererne fra den verdenskendte anime-serie Sailor Moon som hver deres smag af sodavand - Den pink Chibiusa fås her med litchimag!

26,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dejlig boblende sodavand med brus og smag af pære fra Ocean Bomb i en flot illustreret dåse skabt i samarbejde med Sailor Moon franchiset! 

Mange kender Sailor Moon franchiset - eller kan i hvert fald genkende det fra film, tv-serie eller manga tegneserien, som var det helt store tilbage i 90'erne.

Sailor Moon et højtelsket fiktivt univers, der efterhånden spænder over adskillige iterationer af den oprindelige manga tegneserie skrevet og illustreret af Naoko Takeuchi og udgivet af Kodansha tilbage i 90'erne.

Sailor Moon Manga

Plot: En dag i Juban, Tokyo, bliver en mellemskoleelev ved navn Usagi Tsukino ven med Luna, en talende sort kat, der giver hende en magisk broche, der gør hende i stand til at forvandle sig til Sailor Moon: en vogter, der er bestemt til at redde Jorden fra ondskabens kræfter.

Luna og Usagi samler et hold af andre andre Sailor vogtere for at finde deres prinsesse og sølvkrystallen. De møder den flittige Ami Mizuno, der vågner som Sailor Mercury; Rei Hino, en lokal shinto-helligdomsjomfru, der vågner som Sailor Mars; Makoto Kino, en høj og stærk udvekslingsstudent, der vågner som Sailor Jupiter; og Minako Aino, et ungt håbefuldt idol, der var vågnet som Sailor Venus et par måneder forinden, ledsaget af sin talende katte kammerat Artemis.

Her fås Chibiusa (fra en helt anden tid) med sød og læskende smag af litchi!

Produktinformation

QN08058
Produktinformation
Indhold volumen
330ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Taiwan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, fruktose, sukker, kuldioxid, surhedsregulerende middel (E330), litchiaroma.

Oprindelse: Taiwan

Energi (kJ) 117 kJ
Energi (kcal) 28 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 7,3 g
   (heraf sukkerarter) 7,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,02 g


Du vil eventuelt også synes om