Teppanyaki Spatel 24x10cm - Et genialt værktøj fra det japanske Teppanyaki køkken, der også kan bruges i mange andre sammenhænge.

Teppanyaki Spatel 24x10cm

Et genialt værktøj fra det japanske Teppanyaki køkken, der også kan bruges i mange andre sammenhænge.

79,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

En teppanyaki-spatel er et essentielt værktøj i teppanyaki-køkkenet. Den bruges til at vende og flytte ingredienserne rundt på den varme stålplade, der er karakteristisk for teppanyaki restauranter. Spatlen er normalt lavet af holdbart stål og har en flad og bred overflade, der gør det nemt at håndtere maden uden at beskadige pladen.

Teppanyaki-spatlen er fremstillet af rustfrit stål, der er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer. Rustfrit stål sikrer, at spatlen ikke bliver påvirket af den intense varme fra teppanyakipladen og forbliver i god stand i mange år.

Spatlen har en ergonomisk udformning med et komfortabelt håndtag, der gør det nemt at arbejde med spatlen i længere tid uden at blive træt. Spatlen har også et hul i håndtaget, så den nemt kan hænges op og opbevares praktisk i dit køkken.

En teppanyaki spatel er også kendt under navnene Teppan Spatula en spartel eller en teppanyaki palet. Den kan også benyttes til mange andre ting i køkkenet - perfekt til at flippe spejlæg, hakke ting over på panden (ikke på non-stick!), flytte bøffer på grillen og meget, meget mere!

Produktinformation

VD89486
Produktinformation
Bredde
10cm
Længde
Håndtag: 10cm
Total: 24cm
Håndtag Materiale
Træ
Produceret i
Kina
Materiale
Rustfrit Stål